Aplicare folie

Infoliere biciclete Brasov

Iubim bicicletele si tot ceea ce facem legat de protectia si mentinerea oricarei biciclete intr-o stare perfecta. Tocmai de aceea am ales sa oferim kituri de protectie si servicii de infoliere biciclete la sediul nostru din Brasov.

Aplicare folie protectie biciclete

Bicicletele sunt cool si suntem convinsi ca din ce in ce mai multi tineri vor indragi senzatia de libertate pe care o ofera orice bicicleta. Mersul pe bicicleta va deveni din ce in ce mai popular iar noi suntem pregatiti sa ne ajutam clientii sa isi pastreze bicicleta in conditii excelente.

Folie protectie cadru:

Pret: de la 300 Lei – Acoperire: 35%
Pret: de la 500 Lei – Acoperire: 65%
Pret: de la 1100 Lei – Acoperire: 95%

Folie protectie furca:

Pret: de la 300 Lei – Acoperire: 65%
Pret: de la 400 Lei – Acoperire: 95%
 
*Preturile includ folia si manopera

De ce aplici folie pe cadrul si furca bicicletei?

  1. Durabilitate: Iti vei pastra bicicleta in stare perfecta mult timp, fara a suferi zgarieturi, fisuri si fara a deteriora vopseaua si stikerele originale.
  2. Mentii valoarea bicicletei: O bicicleta bine intretinuta si protejata poate atrage mai multi cumparatori interesati si poate fi vanduta la un pret mai bun decat o bicicleta deteriorata.
  3. Incredere: Folosind o folie de protectie de inalta calitate, poti fi sigur ca bicicleta ta va fi protejata impotriva daunelor sau a uzurii obisnuite.
  4. Timp: Da, castigi timp! Folia poate proteja bicicleta de murdarie, praf si alte particule straine, ceea ce face mai usoara curatarea acesteia si reduce frecventa necesara pentru intretinere.

Solutia perfecta

Aplicarea foliei de protectie pe bicicleta creeaza un scut invizibil si rezistent. Te felicitam pentru aceasta decizie inteligenta de a-ti proteja investitia si a-ti imbunatati durabilitatea, aspectul si totodata, de a mentine valoarea de revanzare a bicicletei tale.

Contact Icon
Aplicare folie | Comandă folie de protectie si kituri de infoliere pentru biciclete de la RP Ride Protect sau vino cu bicicleta în Brasov pentru o infoliere de înaltă calitate și durabilă. Protejează-ți bicicleta cu folie specială în Brasov. Folie de protectie pentru orice bicicleta. - Înapoi Sus
Aplicare folie | Comandă folie de protectie si kituri de infoliere pentru biciclete de la RP Ride Protect sau vino cu bicicleta în Brasov pentru o infoliere de înaltă calitate și durabilă. Protejează-ți bicicleta cu folie specială în Brasov. Folie de protectie pentru orice bicicleta.
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Detalii Am înțeles