Despre noi

Totul a inceput din pasiunea pentru pedalat….

Pasiunea pentru ciclism ne-a condus catre o solutie ideala de protectie pentru biciclete. Adio uzura, zgarieturi si alte daune estetice! Suntem Ride Protect din Brasov, o echipa de pasionati de ciclism, si ne-am specializat in foliile tranparente pentru protectia bicicletelor. Ce iti oferim? Posibilitatea de a avea o bicicleta care functioneaza si arata ca noua, indiferent de kilometrii parcursi.

Kituri pre-taiate de infoliere biciclete

Pentru protectia cadrului si furcii bicicletelor suntem pregatiti cu solutii proiectate pentru a se potrivi bicicletelor electrice, montan bike, hardtail, de strada, inclusiv bicicletelor pentru copii. Kiturile de protectie transparente sunt pre-taiate, gata pentru a fi aplicate pe bicilete.

#3 tipuri de protectie pentru biciclete

  • 95% acoperire cadru probabil cea mai mare acoperire disponibila pentru protectia bicicletei
  • 60% acoperire cadru protejeaza zonele cu risc ridicat sau predispuse la uzura ale bicicletei
  • 30% acoperire cadru preteajeaza zonele cheie ale bicicletei impotriva uzurii si frecarii lantului

Protectie impotriva ingalbenirii

Ai 10 ani garantie pentru protectie impotriva ingalbenirii! Protectiile pentru cadrul si furca bicicletei au la baza ani de dezvoltare si testare pentru a oferi un finisaj durabil si impecabil pentru biciclete. Foliile pentru biciclete au proprietati de autovindecare, sunt hidrofobe si iti mentin bicicleta ca noua timp indelungat.

Comanda protectia pentru bicicleta ta si protejeaz-o prin infoliere cu kitul potrivit!

Contact Icon
Despre noi | Comandă folie de protectie si kituri de infoliere pentru biciclete de la RP Ride Protect sau vino cu bicicleta în Brasov pentru o infoliere de înaltă calitate și durabilă. Protejează-ți bicicleta cu folie specială în Brasov. Folie de protectie pentru orice bicicleta. - Înapoi Sus
Despre noi | Comandă folie de protectie si kituri de infoliere pentru biciclete de la RP Ride Protect sau vino cu bicicleta în Brasov pentru o infoliere de înaltă calitate și durabilă. Protejează-ți bicicleta cu folie specială în Brasov. Folie de protectie pentru orice bicicleta.
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Detalii Am înțeles